bg_left
index_02
ultimele stiriUltimele ştiri
rss flux de stiri MAI DIRP Flux de ştiri - RSS
stiri inundatii
emisiuni multimedia
ministerul administratiei si internelor
revista pentru patrie
ministerul de interne pe twitter
ministerul de interne pe facebook
ministerul de interne pe youtube

Ce este RSS?
RSS sau Really Simple Syndication este o modalitate prin care un utilizator de Internet poate afla despre actualizările efectuate pe un site web făra a mai fi nevoie să acceseze acel site.

De ce am nevoie de RSS?
În cazul fluxurilor de ştiri, RSS este un instrument de mare ajutor, frecvenţa cu care sunt actualizate articolele este foarte mare iar vizitarea (sau reîncarcarea) paginilor reprezintă timp preţios pierdut. Prin intermediul RSS puteţi fi anunţat în mod automat ori de câte ori apar noutăţi pe un site web.

Cum folosesc RSS?
Pentru accesarea fluxurilor de informaţii RSS aveţi la dispoziţie câteva opţiuni:

Dupa ce aţi ales metoda prin care veţi prelua fluxul RSS introduceţi URL-ul acestuia: http://www.comunicare.mai.gov.ro/Scripts/news/rss.php. Astfel veţi putea fi la curent cu ultimelele 10 ştiri postate pe www.comunicare.mai.gov.ro.

De asemenea, fluxurile RSS pot fi citite cu ajutorul telefoanelor mobile cu conexiune la internet şi cu posibilităţi de web browsing. Ecranul, în general mic al acestora, nu permite afişarea corespunzătoare a unei întregi pagini de internet dar poate afişa titlurile ştirilor din fluxul RSS ceea este mai mult decat suficient.

 
index_13
bg_right